Fashion

Stijlvol de zomer in!

Stijlvol zomer in

Je zou het nog niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar de zomer komt toch echt steeds dichterbij. Tijd om je garderobe bij te vullen met wat extra kleur! Benieuwd hoe? Wij laten je zien welke merken je echt niet voorbij mag laten gaan dit seizoen!

Maison Scotch

Eerlijk is eerlijk, dit merk is wel een van de leukste en meest creatieve merken in het wat hogere segment. Maison Scotch maakt de prints in hun collecties helemaal zelf en dat ook nog eens op eigen, Nederlandse bodem! Jurkjes en rokjes of toch liever een tof jumpsuit? Bij Maison Scotch kan je terecht voor elke gelegenheid en is geschikt voor jong en oud.

Marc Cain

Over high end gesproken.. Marc Cain is een van de mooiste merken, als je het aan ons vraagt. Mooie stoffen, unieke pasvormen en toch altijd goed ongeacht de gelegenheid. Je moet er wel wat voor neerleggen, maar het is het zeker waard. Elk seizoen komen ze weer met unieke kledingstukken die veel waarde toevoegen aan je garderobe.

Mango

Even wat minder budget tot je beschikking? Wij zijn dol op Mango, omdat het zowel betaalbaar als stijlvol is. En die twee dingen klinken toch als muziek in je oren?! Omdat ze elke paar weken weer met een nieuwe collectie komen, is het altijd weer leuk om te shoppen. We proberen fast fashion natuurlijk niet te promoten, maar soms heb je gewoon wat nieuws nodig.. Toch?

Hoe kies je de juiste kleding voor jou?

Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleding? Wij snappen je maar al te goed, want het kiezen van jouw ‘kledingstijl’ is best lastig. Het is afhankelijk van je figuur, je huidskleur (en dan vooral de ondertoon), je haarkleur, oogkleur en je lengte. Genoeg om op te letten dus. Daarom hier wat tips om je een handje op weg te helpen.

  • Probeer gewoon eens wat uit. Je weet pas wanneer je iets wel of niet staat als je het hebt geprobeerd. Staan jurkjes met een A-lijn jou wat minder goed? Dan weet je dat je daar vandaan moet blijven. Misschien past een jurkje met mooi centuur jou beter!
  • Een kleurentest doen: We zijn kampioen in het dragen van basic kleuren. Maar is het niet leuk om eens voor wat kleur te kiezen? Je kan bepaalde kleurtests doen om te kijken welke kleuren goed bij jou en je huidtype passen. Heb je veel rood in je gezicht door onzuiverheden? Dan is het aan te raden om bij roodtinten in kleding vandaan te blijven. Misschien is blauw wat voor jou!
  • Welke stof valt het mooist? Niet elke stof staat mooi bij iedereen en dat is helemaal niet erg. Het is erg belangrijk om te kijken welke stoffen jou goed staan en welke je moet laten voor wat het is. Transpireer je snel? Blijf dan bij zweetstofjes vandaan. Je voelt vaak al snel of iets een ‘zweetstof’ is of niet. Katoen is dan een echte aanrader!